domingo, 3 de julio de 2011

Pastís de Pastanaga amb Anous

Pastís de Pastanaga amb Anous


 Ingredients:

- 4 ous mida normal (si són petits posa'n 5)
- 250gr farina
- 200gr sucre moreno (jo utilitzo moscovado, si t'agrada més dolç 230gr, a ull)
- 1 sobre de llevat (royal...)
- Mig gotet d'oli vegetal (girasol)
- Entre 380-400gr de pastanagues
- Una mica de mantega per untar el motllo
- 120-125gr anous pelades (opcional)
- 1 cullerada i mitja de canyella en pols (cullereta de cafè amb llet) (opcional)

 



Preparació:

1- Escalfar el forn a 200º
2- Desfer la mantega al microondes i untar el recipient
3- Ratllar la pastanaga fineta
4- En un bol: posar el sucre i tirar la farina i llevat (tamissats: passats pel colador si pots/vols) i mesclar-ho tot bé amb la varilla.
5- Afegir els ous batuts i l'oli a la mescla i batre amb la batidora
6- Ara és el moment d'afegir la canyella (si es vol), la pastanaga ratllada i les anous. Mesclar-ho tot bé amb una espàtula

7- Evocar la mescla al recipient
8- Posar-ho al forn previament escalfat, durant uns 40min. aprox. I punxar amb un escuradents, si surt net és que ja està llest. Treure i deixar refredar abans de treure el motllo.



La recepta del pastís de pastanaga jo l'he fet amb anous.

El pots fer sense o canviar-ho per atmetlles.

Inclús hi pots posar una coberta de xocolata (negre del 72% o més), o espolvorejar-lo amb sucre glaç pel damunt...

Al gusto!
 
Bon apetit!

Imma

No hay comentarios:

Publicar un comentario